Turism Tara OasuluiTurism Tara Oasului
Forgot password?

Cum ajungi

Cum ajungi în Țara Oașului

Ora┼čul Negre╚Öti-Oa╚Ö beneficiaz─â de o a┼čezare geografic─â avantajat─â de relativa apropiere de ora┼čele Satu Mare (50 km) ┼či Baia Mare (45 km), localit─â┼úi ├«n care se poate ajunge cu mijloace de transport auto, feroviar ┼či aerian, aceste ora┼če av├ónd aeroporturi opera┼úionale. De asemenea, Negre┼čtiul este a┼čezat la doar 400 km de Budapesta ┼či se consider─â ora┼č de tranzit pentru cei care vin dinspre Ungaria prin Vama Petea spre binecunoscutele zone turistice ale Maramure┼čului istoric ┼či din Nordul Moldovei.

C─âi de acces: ├Än Negre╚Öti-Oa╚Ö se poate ajunge pe DN 19 din Satu Mare, Baia Mare ┼či Sighetul Marma┼úiei, pe DC 11 din Tur, pe DJ 109 din Bixad ┼či pe drumul DC 75 din zona turistic─â Luna ┼×es.

 

inforegio.ro inforegio.ro

www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău!
Proiect selectat ├«n cadrul Programului Opera┼úional Regional ┼či cofinan┼úat de Uniunea European─â prin Fondul European pentru Dezvoltare Regional─â.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.