Cine suntem

Adresa site-ului web este: https://www.turism-taraoasului.ro

Politica de confiden╚Ťialitate are drept scop furnizarea de informa╚Ťii cu privire la colectarea, utilizarea ╚Öi divulgarea c─âtre ter╚Ťi a datelor cu caracter personal de c─âtre Prim─âria Ora╚Öului Negre╚Öti-Oa╚Ö, jude╚Ťul Satu Mare, in calitate de detinator al site-ului┬á┬áhttps://www.turism-taraoasului.ro┬á(denumit ├«n continuare ÔÇ×Site-ulÔÇŁ).

Confiden╚Ťialitatea dvs. este foarte important─â pentru noi. Prin urmare, ne str─âduim s─â v─â proces─âm datele personale ├«n conformitate cu principiile stabilite ├«n legisla╚Ťia privind protec╚Ťia datelor aplicabil─â ├«n Rom├ónia, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date ╚Öi de Directiva 95/46 / CE (ÔÇ×GDPRÔÇŁ). Datele personale reprezint─â orice informa╚Ťie referitoare la o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â, iar o persoan─â identificabil─â este acea persoan─â care poate fi identificat─â direct sau indirect, ├«n special prin referire la un num─âr de identificare sau la unul sau mai mul╚Ťi factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economic─â, cultural─â sau social─â.

Aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate se refer─â la datele personale ale vizitatorilor Site-ului, altor persoane care ne contacteaz─â ╚Öi care ne viziteaz─â ╚Öi ale reprezentan╚Ťilor acestora, poten╚Ťiali colaboratori ╚Öi colaboratori ╚Öi se aplic─â datelor colectate prin intermediul Site-ului, precum ╚Öi tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colect─âm prin e-mail, formularul de contact, concursuri, prin utilizarea Site-ului sau a altor contacte off-line. Aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate descrie:

ÔÇó Ce tipuri de date cu caracter personal colect─âm ╚Öi proces─âm;
ÔÇó Scopurile pentru care colect─âm ╚Öi folosim datele dvs. personale;
ÔÇó Motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;
ÔÇó Durata proces─ârii acestor date;
ÔÇó Drepturile dumneavoastr─â ├«n calitate de persoane vizate ╚Öi modul ├«n care le pute╚Ťi exercita;
ÔÇó Cui ├«i putem dezv─âlui datele personale.

A. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL; SCOPURI ╚śI MOTIVE PENTRU PRELUCRARE┬á

├Än contextul interac╚Ťiunii dvs. cu Prim─âria Negre╚Öti Oa╚Ö, dvs., ca persoan─â fizic─â, pute╚Ťi face obiectul activit─â╚Ťilor de prelucrare a datelor pe care le efectu─âm. V─â inform─âm c─â folosim datele dvs. personale ├«n urm─âtoarele cazuri:

Dac─â sunte╚Ťi vizitator al Site-ului:

Folosim datele cu caracter personal pe care le colect─âm de la dvs. c├ónd vizita╚Ťi Site-ul, pentru a procesa ╚Öi a r─âspunde ├«ntreb─ârilor dvs. transmise prin intermediul site-ului nostru, pentru a v─â oferi mereu articole relevante, precum ╚Öi pentru a trimite newsletter-urile la care v-a╚Ťi abonat ├«n timp ce vizita╚Ťi site-ul nostru.

Ne baz─âm aceast─â activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informa╚Ťiile solicitate ├«n leg─âtur─â cu activitatea ╚Öi produsele noastre. Categoriile de date prelucrate ├«n acest context sunt numele dvs., loca╚Ťia aproximativ─â (ora╚Öul din care ne citi╚Ťi, de exemplu) ╚Öi adresa de e-mail.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării site-ului Internet și adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet.

Utiliz─âm tehnologia cookie pe site-ul nostru, ceea ce ne permite s─â u╚Öur─âm experien╚Ťa dvs. de navigare, ├«n scopuri statistice ╚Öi pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea site-ului nostru web. De asemenea, folosim trafic.ro pentru a analiza informa╚Ťiile colectate de la vizitatorii site-ului.

Aceste informa╚Ťii ne permit s─â ├«n╚Ťelegem mai bine utilizatorii site-ului ╚Öi modul ├«n care ├«l utilizeaz─â.

B. PUNEREA LA DISPOZIȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Atunci c├ónd datele sunt solicitate direct de la dvs., Prim─âria Negre╚Öti Oa╚Ö v─â solicit─â s─â furniza╚Ťi toate categoriile de date cu caracter personal de care avem nevoie ├«n scopurile men╚Ťionate anterior, deoarece altfel nu vom putea s─â ne desf─â╚Öur─âm activitatea.

Dac─â furniza╚Ťi Prim─âriei Negre╚Öti Oa╚Ö datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, v─â rug─âm s─â le comunica╚Ťi ├«nainte de aceast─â dezv─âluire modalitatea ├«n care Prim─âria Negre╚Öti Oa╚Ö inten╚Ťioneaz─â s─â proceseze datele personale, a╚Öa cum este descris ├«n aceast─â Politic─â de Confiden╚Ťialitate.

C. DEZV─éLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

De╚Öi, de regul─â, nu vom dezv─âlui datele dvs. personale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi, putem:

ÔÇô dac─â este necesar, transfera datele dvs., prin divulgarea sau furnizarea accesului la distan╚Ť─â, numai prin aplica╚Ťii securizate, unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi, cum ar fi partenerii comerciali ai Prim─âriei Negre╚Öti Oa╚Ö, care ac╚Ťioneaz─â ├«n calitate de procesatori de date pentru ╚Öi ├«n numele Prim─âriei Negre╚Öti Oa╚Ö (de exemplu, pentru hosting, IT, servicii de contabilitate, servicii de procesare a platilor, consilieri juridici ╚Öi financiari, furnizori sau prestatori de servicii care ofer─â asisten╚Ť─â la expediere), cu care Prim─âria Negre╚Öti Oa╚Ö ┬áa ├«ncheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglement─ârile UE ╚Öi de reglement─ârile na╚Ťionale. Vom transfera datele unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi exclusiv ├«n m─âsura necesar─â pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dvs. sunt colectate ╚Öi prelucrate.

ÔÇô dezv─âlui datele pentru a ne conforma legii sau ca r─âspuns la o cerere din partea unei instan╚Ťe sau a unei alte autorit─â╚Ťi legale, cum ar fi un mandat sau o cita╚Ťie. Prim─âria Negre╚Öti Oa╚Ö ar putea, de asemenea, s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â informa╚Ťiile cu bun─â-credin╚Ť─â ├«n cazul ├«n care consider─âm c─â este necesar s─â prevenim sau s─â gestion─âm fraude sau s─â protej─âm Prim─âria Negre╚Öti Oa╚Ö.

ÔÇô dac─â este necesar, s─â dezv─âluie date cu caracter personal relevante autorit─â╚Ťilor competente, ├«n contextul furniz─ârii serviciilor pe care le-a╚Ťi solicitat de la noi.

D. DURATA PROCESĂRII 

Inten╚Ťion─âm s─â p─âstr─âm datele dvs. cu caracter personal pe durata contractului ├«ncheiat cu dvs., precum ╚Öi dup─â aceea, ├«n conformitate cu politicile noastre interne ╚Öi cu obliga╚Ťiile legale care ne revin.

├Än cazul ├«n care datele nu sunt colectate ├«n contextul unui acord, astfel de date vor fi p─âstrate at├ót timp c├ót este necesar pentru atingerea scopului colect─ârii datelor preconizate sau a oric─ârei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de p─âstrare a ├«nregistr─ârilor sau autorit─â╚Ťile publice. Imediat dup─â ├«ncheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie s─â fie:

Ôľ¬┬á╚Öterse sau distruse ├«n siguran╚Ť─â;

sau

  • transferate ├«ntr-o arhiv─â (cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind p─âstrarea ├«nregistr─ârilor).

Datele cu caracter personal colectate ╚Öi utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi ╚Öterse imediat dac─â v─â dezabona╚Ťi de la serviciul nostru de newsletter.

E. DREPTURILE DUMNEAVOASTR─é

În calitate de persoane vizate, GDPR vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:

ÔÇô dreptul de accesare┬áÔÇô v─â permite s─â ob╚Ťine╚Ťi confirmarea c─â datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de noi ╚Öi, ├«n cazul unui r─âspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activit─â╚Ťi de prelucrare;

ÔÇô dreptul de rectificare ÔÇô v─â permite sa obtineti de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor dvs. cu caracter personal inexacte care va privesc, avand astfel dreptul sa obtineti completarea datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare;

ÔÇô dreptul de ╚Ötergere / ÔÇ×dreptul de a fi uitatÔÇŁ ÔÇô v─â permite s─â ob╚Ťine╚Ťi ╚Ötergerea datelor dvs. personale ├«n anumite cazuri (de exemplu, dac─â datele nu mai sunt necesare ├«n leg─âtur─â cu scopurile pentru care au fost colectate sau v-ati retras consimtamantul atunci cand prelucrarea avea ca temei consimtamantul Dvs. sau datele au fost prelucrate ilegal, etc.);┬Ě

ÔÇô dreptul de restric╚Ťionare ÔÇô v─â permite s─â ob╚Ťine╚Ťi restric╚Ťionarea proces─ârii datelor dvs. personale ├«n anumite cazuri (de exemplu, atunci c├ónd contesta╚Ťi exactitatea datelor dvs. cu caracter personal, pentru o perioad─â care ne permite s─â verific─âm o astfel de exactitate);

ÔÇô dreptul de a v─â opune ÔÇô v─â permite s─â v─â opune╚Ťi prelucr─ârii ├«n continuare a datelor dvs. personale ├«n condi╚Ťiile ╚Öi limitele stabilite de lege;┬Ě dreptul la portabilitatea datelor ÔÇô v─â permite s─â primi╚Ťi datele personale referitoare la dvs., pe care ni le-a╚Ťi furnizat, ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod obi╚Önuit ╚Öi care poate fi citit ├«n mod automat sau s─â transmite╚Ťi aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucuroși să asigurăm exercitarea acestor drepturi.

Pute╚Ťi s─â v─â exercita╚Ťi ├«n mod liber ╚Öi ├«n orice moment drepturile dvs. men╚Ťionate mai sus ╚Öi s─â afla╚Ťi mai multe despre aceste drepturi, depun├ónd la noi, ├«n calitate de operator de date, o solicitare scris─â la Sprint Multimedia SRL, Satu Mare, Str. Wolfenbuttel 24-26, email: secretaria@negresti-oas.ro.

De asemenea, ave╚Ťi dreptul de a depune o pl├óngere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter personal.┬áV─â ├«ncuraj─âm s─â ne contacta╚Ťi imediat dac─â considera╚Ťi c─â datele dvs. cu caracter personal au fost furnizate f─âr─â consim╚Ť─âm├ónt. Ne angaj─âm s─â trat─âm ├«ntotdeauna cererile dvs. cu cea mai mare aten╚Ťie ╚Öi s─â adres─âm ├«ntreb─ârile pe care le ave╚Ťi ├«n cel mai scurt timp posibil.

F. SECURITATE

Ca parte a administr─ârii site-ului nostru, am luat m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunz─âtor riscurilor prezentate prin prelucrare, ├«n special din cauza utiliz─ârii incorecte sau a distrugerii, pierderii, alter─ârii, dezv─âluirii, achizi╚Ťionarea sau accesul, manipularea inten╚Ťionat─â sau accidental─â, accesul ter╚Ťilor, ╚Ötergerea ╚Öi modificarea.

Ve╚Ťi fi notificat cu privire la o ├«nc─âlcare a securit─â╚Ťii datelor, ├«ntr-un interval rezonabil de timp dup─â descoperirea unei astfel de ├«nc─âlc─âri, cu excep╚Ťia cazului ├«n care un func╚Ťionar competent determin─â c─â notificarea ar ├«mpiedica o investiga╚Ťie penal─â sau ar aduce prejudicii securit─â╚Ťii na╚Ťionale.

├Än acest caz, notificarea va fi ├«nt├órziat─â conform instruc╚Ťiunilor func╚Ťionarului competent. Vom r─âspunde cu promptitudine la solicit─ârile dumneavoastr─â referitoare la o astfel de ├«nc─âlcare a securit─â╚Ťii datelor.

G. MODIFIC─éRI

Aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate intr─â ├«n vigoare ├«ncep├ónd cu 25 mai 2018. Aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate poate fi actualizat─â.

C├ónd vom face acest lucru, vom posta aceste modific─âri pe site-ul nostru, astfel ├«nc├ót s─â ave╚Ťi ├«ntotdeauna acces la detalii despre informa╚Ťiile pe care le colect─âm, cum ╚Öi ├«n ce circumstan╚Ťe le utiliz─âm ╚Öi dac─â este cazul, le dezv─âluim. Orice astfel de modificare, material─â sau de alt─â natur─â, va intra ├«n vigoare ├«n termen de 10 zile de la publicarea noii versiuni pe site-ul nostru.

Dac─â, ├«n orice moment, decidem s─â folosim datele cu caracter personal ├«ntr-o manier─â diferit─â de cea declarat─â ├«n momentul colect─ârii lor, v─â vom notifica prin e-mail. Ve╚Ťi avea posibilitatea de a alege dac─â putem sau nu s─â v─â folosim datele ├«n acest mod diferit. ├Än caz contrar, dac─â este posibil, vom utiliza datele ├«n conformitate cu Politica de confiden╚Ťialitate conform c─âreia datele au fost colectate.

H. ALTE SITE-URI WEB  

Site-ul nostru con╚Ťine linkuri c─âtre alte site-uri web. Aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate se aplic─â numai ├«n cazul acestui Site, astfel ├«nc├ót, atunci c├ónd v─â conecta╚Ťi la alte site-uri web, trebuie s─â citi╚Ťi propriile politici de confiden╚Ťialitate.

I. INFORMAȚII DE CONTACT

Dac─â ave╚Ťi ├«ntreb─âri suplimentare cu privire la modul ├«n care proces─âm informa╚Ťiile dvs. cu caracter personal sau dac─â dori╚Ťi s─â v─â exercita╚Ťi oricare dintre drepturile dvs. ├«n conformitate cu aceast─â politic─â, v─â rug─âm s─â ne trimite╚Ťi o solicitare scris─â, folosind urm─âtoarele date de contact: secretariat@negresti-oas.ro.

Ne vom asigura c─â sunt luate m─âsurile adecvate pentru a r─âspunde solicit─ârii dvs. f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate ╚Öi, ├«n orice caz, ├«n termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informa╚Ťiile vor fi furnizate pe cale electronic─â, dac─â este posibil, cu excep╚Ťia cazului ├«n care solicita╚Ťi ├«n mod expres transmiterea ├«n scris.

├Än cazul ├«n care dori╚Ťi s─â elimina╚Ťi fi╚Öierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. ╚Öi s─â configura╚Ťi browserul dvs. web astfel ├«nc├ót s─â refuze fi╚Öiere de tip cookie, pute╚Ťi s─â utiliza╚Ťi set─ârile privind preferin╚Ťele din browser-ul dvs. web.

Pute╚Ťi g─âsi set─ârile de navigare referitoare la fi╚Öiere de tip cookie ├«n meniurile ÔÇ×Op╚ŤiuniÔÇŁ, ÔÇ×InstrumenteÔÇŁ sau ÔÇ×Preferin╚ŤeÔÇŁ din browserul web pe┬á care ├«l utiliza╚Ťi. Pentru a ob╚Ťine mai multe informa╚Ťii, v─â rug─âm s─â vizita╚Ťi website-ul browserelor dvs. Mai jos sunt scurt─âturi pentru a realiza aceste ac╚Ťiuni ├«n cele mai populare astfel de browsere:

  • Set─âri cookies ├«n Internet Explorer ÔÇô┬áInternet Explorer;
  • Set─âri cookies ├«n Firefox ÔÇô┬áFirefox;
  • Set─âri cookies ├«n Chrome ÔÇô┬áChrome;
  • Set─âri cookies ├«n Safari ÔÇô┬áSafari;
  • Set─âri cookies ├«n Edge ÔÇô┬áEdge;
  • Set─âri cookies ├«n Opera ÔÇô┬áOpera.